Ferie tips

Gode tips til jeres ferie

Før ankomst

Vi vil gøre alt for at sikre jer den bedste ferie. Det gør vi af den simple grund, at vi selvfølgelig gerne vil have at du vender tilbage en anden gang. Men før jeres ankomst er der ikke det store der skal gøres, da vi formår at sørge for næsten alt. Dog er der i langt de fleste tilfælde en billig lokal købmand lige i nærheden, hvor du finder alle de nødvendige dagligvare ting. Vi søger for at udlejningshuset er behageligt og imødekommende, blandt andet ved at opvarme huset, så rumtemperaturen er behagelig (14-18 grader). Indeholder det lejede hus en swimmingpool, søger vi samtidig for at opvarme vandet (24-28 grader).

Under opholdet

Under jeres ophold gælder det bare om at nyde sin ferie og få slappet af. Derfor sørger vi også for det meste – så du kan nyde opholdet optimalt. Vi sørger ligeledes for at feriehuset er behageligt at komme til, så du kan behages lige fra start. Under selve opholdet betaler I selv for jeres forbrug og i den forbindelse vil vi gerne opfordre jer til at spare på forbruget. Træk derfor termotæppet over swimmingpoolen når I ikke bruger den, ganske simpelt for at vedligeholde vandtemperaturen.

Afrejse

Ferien mener vi bør nydes til det sidste. Derfor tilbyder vi at gøre huset rent, efter I er rejst hjem. Slip derfor for støvsugning, gulvvask, vask af vinduer, pudsning af spejle, bad m.m. – få et meget godt tilbud på rengøring. Ønsker I selv at foretage rengøringen er det blot jeres ansvar at aflevere feriehuset ryddeligt som I modtog det.

 

Find feriehus, klik her